Nieuws archief van juni 2020

30-06

De jeugd heeft de toekomst. Daarom zijn wij als Unitas/Perspectief enorm blij met de vrijwilligers die zich ieder jaar weer inzetten voor het geven van trainingen en/of coachen van onze jeugdteams!

Een aantal teams is inmiddels voorzien van trainers/coaches, maar ook een aantal teams nog niet. Ieder jeugdteam verdient het om een trainer/coach langs de lijn te hebben staan, want het zou zonde zijn als er kinderen zijn die niet kunnen trainen en/of geen wedstrijden kunnen spelen vanwege ontbrekende leiding!

Lijkt het jou leuk om een team te trainen en/of te begeleiden tijdens wedstrijden, geef je dan op! Ook al heb je weinig ervaring met trainingen geven/coachen, dit is geen probleem. Wij kunnen voldoende handvatten bieden om je hiermee op weg te helpen. Ook al heb je beperkt de tijd, wellicht kan je toch wat betekenen!

We snappen dat iedereen druk is met werk en studie dus je hoeft het niet alleen te doen. Het mag ook samen om de tijd te verdelen.

Wij zoeken daarom één of meerdere trainers/coaches voor de volgende teams:

D5

C4 en C5

A2 en A3

Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail naar jtc@ckvunitas.nl of bel/app naar 06-42135537

Alvast heel veel dank!!

JTC Unitas/Perspectief


23-06

Inleveren van de sleutels van de ballenhokjes.

In het reguliere seizoen kijken we normaal vaak naar het einde van de 2e helft veld competitie.
Door alle aanpassingen ivm de corona verloopt dit iets anders en zullen er nog teams door willen trainen om de conditie en het spelletje scherp te blijven houden. 
Dat is alleen maar goed en er word naar mogelijkheden gekeken.
De commissies zijn hier mee bezig om te kijken wie dit als team graag zou willen dus dat volgt nog/of is reeds bekend.(ik hoor dat ook graag welke teams dit zijn!)
Nu zullen er ook teams zijn die zeggen “op naar het volgende seizoen”.
Ik wil als materialencommisie graag de balans op maken aan dit einde van het seizoen dus wil de sleutels ook in nemen.
Hiervoor hang ik deze week bij het ballenhok een vogelhuisje op dat bovenop een klep heeft en waar je de sleutel van je hokje in kan doen.
Maaaaaaarrrrr....ben je een bal kwijt, is er een sleutel kwijt(A1 jullie zouden er nog 1 bij laten maken ivm verlies), is er een sleutel kapot, is er een bal lek dan wil ik daarvan op de hoogte gebracht worden.
Hiervoor is er aan het begin van het uitreiken afgesproken dat er eventueel een bal of sleutel als team vergoed gaat worden.
Ik ben te bereiken op 06-46393341 dit zal ik ook ophangen bij het hokje waar je de sleutels in kunt leveren.
Alvast bedankt.

Ps. Eerlijkheid duurt het langst...
Groet,

Maarten


19-06

De trainersstaf voor het volgende seizoen is rond en wederom sterk bezet. Voor het seizoen 2020/2021 zijn wij namelijk erg blij om te mogen vermelden dat er naast de huidige trainer/coach van de A1, Thomas Hoekstra, er een versterking is gevonden in de persoon van Frans Aartsen!

Frans is geen onbekend gezicht, hij heeft jarenlange ervaring met het trainen geven en coachen van zowel de junioren als de senioren. Na een tijdje andere zaken buiten korfbal prioriteit te hebben gegeven, staat hij weer vol enthousiasme klaar om het komende seizoen samen met Thomas invulling te geven aan onze talentvolle juniorenploeg!

Wij kijken uit naar deze samenwerking en gaan vol goede moed het nieuwe seizoen met Unitas/Perspectief A1 tegemoet!

Ook via deze weg willen wij Mirjam Postma hartelijk danken voor haar sterke bijdrage van het afgelopen seizoen. En wij hopen dat we in de toekomst weer een goede samenwerking aan kunnen gaan.

Jeugd Technische Commissie


18-06

De samenstelling van de JTC is gewijzigd. Het voorzitterschap van de JTC is deze week van Ceel Roozeboom overgedragen aan Wim Wijnholds. Daarnaast komt met ingang van het nieuwe seizoen Chantal Houtman de JTC versterken. De commissie voor het nieuwe seizoen bestaat dan uit: Wim Wijnholds, Perry van der Heiden, Ineke de Boer, Lara Kreikamp, Thomas Fokkens, Chantal Houtman ondersteund door Marieke Schilderman.


11-06

Afgelopen dinsdag heb ik de D5 mogen huldigen omdat ze in de zaal kampioen zijn geworden. Daar hoorde natuurlijk taart bij en een kampioensdiploma. Omdat er geen teamfoto op het kampioensdiploma stond, heb ik ze beloofd dat er een teamfoto op de site zal worden geplaatst. 

Hier zijn de kampioenen:


04-06

De afgelopen 2 weken was het even spannend op de bouw; er kwamen een aantal zaken bij elkaar die dan ook maar precies moeten passen. Meest in het oog springend natuurlijk de start van de bovenverdieping. Wat een karakter krijgt het gebouw zo zeg. Prachtige spanten die ver doorlopen, een genot om naar te kijken……en een genot om vanaf het dakterras over de velden heen te kijken. Je krijgt een mooi gevoel bij de grootte van het gebouw.


Lees verder