Nieuws

10-09

Kars Pos begon op 22 jarige leeftijd al te werken in de branche waar nog steeds zijn passie ligt; verkopen en monteren van deuren en zonwering. Na het opdoen van 10 jaar ervaring in Putten deed in hij 2000 de stoute schoenen aan en begon hij zijn eigen bedrijf. Inmiddels is het bedrijf A5 Pos Harderwijk uitgegroeid en heeft het  zowel in de zakelijke als particuliere branche een rijk assortiment en veel marktervaring. 

Kars (42) en zijn vrouw Vanessa (39) zijn echte korfballers en al jaren actief binnen Unitas. "Toen ik 9 was ben ik gaan korfballen bij Unitas, ik ben dus een echte clubman. Ook toen ik niet meer speelde ben ik altijd actief gebleven binnen de club en heb ik nog 5 jaar een bestuursfunctie bekleed. " aldus Kars. A5 Pos sponsort Unitas al langer maar heeft dit seizoen besloten om teamsponsor te worden van de jongste jeugd, de E1 en de E2. "Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Ik vind het erg belangrijk om de jeugd van de ondersteunen, en vast te houden. Dit zijn onze talenten van de toekomst en het past helemaal bij het focusprogramma waar Unitas nu aan mee doet." A5 Pos ondersteunt hiermee de vereniging financieel maar ziet in de sponsoring ook een kans voor de naamsbekendheid en netwerkmogelijkheden. "Bij de jongere jeugd staat er altijd veel publiek. Ouders, opa's en oma's staan langs de lijn om aan te moedigen, de doelgroep heeft een groot bereik!" 

Wat veel mensen niet weten is dat A5 Pos onderdeel is van A5 Deco, een franchise onderneming met een landelijk bereik. A5 Deco bestaat uit 7 franchisenemers waarvan Kars en Vanessa de regio Harderwijk vertegenwoordigen. Maar het bereik gaat verder, ook in Noord-Holland en Amsterdam is Kars dagelijks te vinden voor advies en service.  A5 Pos heeft haar grootste aandeel in de particuliere markt. "We zijn gespecialiseerd in 5 producten namelijk; zonwering, rolluiken, overkappingen, raamdecoratie en garagedeuren. Mede door onze franchise samenwerking kunnen wij een goede prijs kwaliteit verhouding aanbieden aan onze klanten. Hiermee kunnen wij ons onderscheiden van de concurrent." 

Kars en Vanessa zijn nog steeds veel bij de vereniging te vinden.  Dochter Ismay (11) en zoon Gydo (9) hebben de korfbalgekte meegekregen van hun ouders en spelen in de E1 en de D3 van Unitas. "Ik vind het heel stoer dat mijn hele team nu een t-shirt aan heeft van het bedrijf van mijn ouders!" aldus trotse zoon Gydo. 

Nieuwsgierig geworden naar A5 Pos? Bezoek de showroom aan de Nobelstraat 31-1 in Harderwijk of bekijk de website www.pos-deuren.nl