Nieuws

28-11

BIOFOOD Diervoeding BV uit Drachten heeft Unitas Harderwijk, en dan met name het B1 team, gekozen om te sponsoren. BIOFOOD is betrokken geraakt bij CKV Unitas/Perspectief door Arjen Munnik, de vader van Floor en heeft goede connecties met het bedrijf in Friesland. BIOFOOD Diervoeding BV was al lang op zoek naar verkoopmogelijkheden in en om Harderwijk en zag haar kans om dit op deze manier te ondersteunen

"Ons bedrijf is echt een familie bedrijf we bestaan reeds 25 jaar." vertelt  Henk Bijlsma. BIOFOOD produceert diervoeding, met name voor hond en kat. Er wordt ingezet op natuurlijke ingrediënten. “We hebben een uitgebreid assortiment dat zorgt er voor dat  wij, de consument, onze hond of kat op een biologisch verantwoorde manier kunnen verzorgen.” 

De relax tabletjes voor hond en kat zijn nu heel erg in trek. De puur natuurlijk honden- en kattenvoeding voorkomt veel problemen bij hond en kat. Het complete onderhoudsvoer van BIOFOOD voor uw kat of hond is zeker het proberen waard.

U kunt BIOFOOD halen bij Discount4pets in Harderwijk. 
Discount4pets
Voltastraat 1
3846 AP Harderwijk

Henk Bijlsma was op zaterdag 22 november aanwezig om het contract te tekenen en heeft een wedstrijd gekeken. “De B1 presteert wonderbaarlijk goed op dit moment. Prachtig spel kreeg ik afgelopen zaterdag te zien. Een klinkende overwinning was het eind resultaat. Laten we hopen dat het team, met ons als sponsor kampioen word!”