Nieuws

09-12

Sinds 1996 is Van Drunen Installatiegroep een allround installateur in de technische installatiebranche. ,,Elektrotechniek is de basis van ons bedrijf. We ontwerpen, tekenen en berekenen complete elektrotechnische installaties volledig in eigen beheer.” Vertelt Bernice van Luttikhuizen.

,,Door het lidmaatschap van de kinderen van onze projectleider en broer van de directeur bij de vereniging zijn wij al wel enige tijd betrokken bij CKV Unitas." Dit heeft zich vanaf dit seizoen vertaald naar een zilveren sponsorovereenkomst tussen CKV Unitas en Installatiegroep van Drunen. 

Ook kun je bij van Drunen Installatiegroep kun je denken aan werkzaamheden in de brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, camera bewaking, domotica en computernetwerken. Een bekend project hier in Harderwijk is bijvoorbeeld de verbouw van Sportcomplex De Sypel in opdracht van de gemeente Harderwijk. “Wij hebben voor onze werkzaamheden diverse certificeringen die garanderen onze klanten dat onze bedrijfsprocessen volledig worden gecontroleerd, wat de zekerheid van een veilige en goed werkende installatie geeft."