11-02

Unitas/Perspectief 2 begon niet scherp aan de wedstrijd, Rohda 2 die de punten hard konden gebruiken deed dit wel. Rohda startte vanaf minuut 1 met achterverdedigen en heeft dit de hele wedstrijd volgehouden, Unitas wist hier niet goed mee om te gaan, de aanvallen waren statisch en er werd op de verkeerde momenten geschoten, dit resulteerde tot veel 1 schotsaanvallen. Verdedigend zaten we er niet bovenop, lieten ze gemakkelijk op 2 benen schieten en dit strafte zij direct af. De 2e helft werd er verdedigend meer druk gegeven, toch bleef Rohda geduldig spelen en creëerde lange aanvallen.. Ook Unitas had langere aanvallen maar was niet scherp genoeg in de afronding. Eindstand: 19-16.
Wat opvallend was deze wedstrijd is dat Unitas helemaal geen vrije bal heeft mee gekregen. Ook werd er deze wedstrijd maar 16 keer gescoord, dit terwijl Unitas 2 een gemiddelde heeft van 22 doelpunten per wedstrijd.

Maike, Roy, Jesse en Tjardo, bedankt voor het reserve zitten, goed dat jullie er waren!

Komende zaterdag komt Dos'46 2 op bezoek in Harderwijk. Deze ploeg is nog ongeslagen en werd afgelopen weekend kampioen in de reserve hoofdklasse A. Aan Unitas de taak om het Dos'46 lastig te maken en ik elk geval om iets recht te zetten voor de ontluisterende nederlaag in Nijeveen.