Nieuws

21-10

Rijopleidingen van Bochove is de komende drie jaar sponsor van Unitas/Perspectief A2 en voorziet het team van shirts en de club van een reclamebord. De rijschool richt zicht niet alleen op de jonge potentiële autobestuurders maar voorziet in een bredere behoefte.  

Ruud van Bochove, eigenaar van Rijopleidingen van Bochove, belooft een zeer betrokken sponsor te worden. Juist het type sponsoren dat bij de club past!

Ruud van Bochove aan het woord:

“Via deze weg wil ik me graag even voorstellen: Ruud van Bochove, geboren en getogen Harderwijker en momenteel woonachtig in Ermelo. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met auto’s en vanaf het behalen van mijn rijbewijs ben ik werkzaam geweest als beroepschauffeur. Naast mijn werk bij het bedrijf van mijn ouders (Taxi Bochove), heb ik door de jaren heen verscheidene directiechauffeur certificaten behaald. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn als directie- en privéchauffeur, heb ik besloten mijn passie voor autorijden te delen en heb ik de opleiding tot rijinstructeur personenauto gevolgd. Sinds september 2013 is Rijopleidingen van Bochove een feit en leid ik met veel plezier en enthousiasme leerlingen op tot bekwame en zelfverzekerde weggebruikers. Op een positieve, ontspannen maar efficiënte manier zetten we samen koers naar dit doel en zodoende voel ik me meer een navigator dan rijinstructeur.

Via een leerling, Jeroen Dirksen, heb ik kennis kunnen maken met jullie vereniging Unitas/Perspectief en was erg onder de indruk van het enthousiasme en de teamspirit die er heerste. Ik ben mijn rijschool begonnen omdat ik naast mijn passie voor autorijden, het erg interessant vind om met de leeftijdscategorie van 15 tot 25 jaar te mogen werken. Jullie flexibiliteit, doorzettingsvermogen en respect naar elkaar spreekt mij zeer aan. Een leuke club van enthousiaste jongeren, die samen de schouders eronder zet en naar een doel streeft. Ik zou graag bij jullie teambeleving betrokken worden en hier zelf ook van willen leren. Daarnaast vind ik het erg leuk om dingen te organiseren, activiteiten om samen sterker te worden, maar ook om af en toe gezellig samen te zijn en te ontspannen. Ik zie er dan ook naar uit om een betrokken sponsor te worden van jullie team en vereniging.

Mijn motto voor komende sponsorjaren is: “samen leren, samen slagen”. Niet alleen op korfbalgebied, maar ook met rijlessen. Voor de leden van CKV Unitas/Perspectief bied ik een aantrekkelijk Unitas-rijlessenpakket aan. Mocht je interesse hierin hebben, neem gerust contact op.”