Nieuws

25-11

Sinds de ingang van dit seizoen is Schoonheidssalon Beaumetica de sponsor van de A1 en volgt daarmee Nedpack op. Schoonheidssalon Beaumetica is in 2013 opgericht door Chantal Hannessen die voor vele binnen Unitas geen onbekende is, doordat zij zelf ook korfbalt in het 2e senioren team van Unitas. Zelf is zij al jaren actief binnen de vereniging als onder meer speelster, lid van de activiteitencommissie en jeugdtrainster, maar is zij in het dagelijks leven dus schoonheidsspecialist in haar eigen salon.  

Beaumetica is een schoonheidssalon waar een klant onder andere kan genieten van een ontspannende lichaamsmassage of een gezichtsbehandeling met producten die de huid verwennen, verzorgen, verjongen en weer doet stralen. Daarnaast heeft Beaumetica de laatste jaren haar productenaanbod verbreed met onder andere wimperextensions en spray-tanning.
Een bezoek aan Beaumetica is een unieke ervaring. Beaumetica heeft als doel om  iemand de zorg en kwaliteit te geven waar men recht op heeft. In de salon wordt daarom ook gebruik gemaakt van professionele en kwaliteitsvolle producten. 

Beaumetica had eerder al wel eens opgetreden als incidentele sponsor bij activiteiten als schoolkorfbal etc., maar het idee om over te gaan tot teamsponsoring is gekomen toen bleek dat het contract van de toenmalige sponsor  Nedpack afliep. Nedpack wordt namelijk geleid door de ouders van Chantal Hannessen en toen is dan ook het idee ontstaan om het sponsorschap van de A1 over te nemen om zo ook wat terug te doen voor de vereniging.  Daarom prijkt dan ook vanaf dit seizoen de naam van schoonheidssalon Beaumetica op de shirt van Unitas A1.

Contact informatie
Tel: 06 - 53 57 05 85
Mail: beaumetica@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/Beaumetica