Nieuws

25-05

Jan van der Velde – sponsorwerving

Hij is wellicht geen nieuw gezicht bij Unitas, daar loopt hij alweer een aantal jaar rond, maar hij is wel nieuw binnen onze sponsorcommissie!

Jan van der Velde, getrouwd met Ellis en vader van drie kinderen: Daan (11), Sanne (10) en Annika (8). “Door de meiden zijn we bij Unitas betrokken geraakt, Sanne zit in de E1 en Annika in de F3. We vinden Unitas een erg warme, gezellige familieclub!” Jan wilt zich graag meer inzetten voor de vereniging en deel uitmaken van de sponsorcommissie doet hij graag. “Omdat ik graag met mensen in contact kom en vanuit mijn werk een commerciële insteek heb denk ik dat de werkzaamheden goed bij me passen”. Ook is Jan van mening dat een vereniging niet zonder sponsoren kan maar wil ook zoveel mogelijk terug doen voor een sponsor. “Daarom is het voor alle leden erg belangrijk om bij aankopen van artikelen en diensten altijd eerst aan onze sponsoren te denken!”

Anika van de Beek – communicatie

Ook Anika van de Beek is geen onbekende, op woensdagavond speelt ze wedstrijden met Midweek 1 en ze is actief als trainster van de F3. Is dit nog niet genoeg? Nee hoor Anika draagt graag haar steentje bij en zit niet graag stil!

“Naast het korfballen hou ik ook nog van fietsen, bakken, lezen en nog heel veel meer!”. Anika reageerde op de sponsoroproep via de website. Lisette van de Kieft stopt na dit seizoen bij de commissie en geeft het stokje over aan Anika.  “Na de zomervakantie zal ik de communicatie werkzaamheden binnen de sponsorcommissie gaan oppakken. Ik wilde dit graag van haar over nemen omdat ik ook graag een andere kant van Unitas wil zien. Ik heb er heel erg veel zin in!”

We verwelkomen Jan en Anika binnen onze commissie en wensen ze veel succes en plezier!