Nieuws

05-09

 

Bonestroo Bootmotoren (www.bonestroo.nl) verkoopt en repareert binnen- en buitenboordmotoren. Tevens verkoopt Bonestroo o.a. ook boten, onderdelen en skibenodigdheden zoals zwemvesten, waterski’s en wakeboards en overige accessoires. Het is een familiebedrijf wat al 35 jaar bestaat en gevestigd is aan de Pasteurdijk in Harderwijk. Voorheen zat men aan de Flevoweg, waar plaats gemaakt moest worden voor het Waterfront.

De reden dat Bonestroo Bootmotoren is gaan sponsoren bij Unitas valt te zoeken in de familiesfeer. “Mijn nichtjes Sanne en Annika korfballen bij Unitas en als je ziet hoeveel plezier ze er in hebben, dan is het natuurlijk erg leuk om een steentje bij te mogen dragen. Sportclubs hebben sponsoren altijd hard nodig en door hun enthousiasme hebben we niet lang na hoeven denken, toen we het verzoek tot sponsoring kregen,” aldus mede-eigenaar Arjan Bonestroo.

Zelf heeft de familie Bonestroo ook altijd aan sport gedaan. Het zal u niet verbazen dat dit waterskiën was, heel wat anders dan korfbal dus. Het hele gezin Bonestroo heeft vroeger op de ski’s gestaan en draaide mee in de Europese top. “Het doel was om achter een speedboot zoveel mogelijk rondes te skiën, binnen een bepaalde tijd. Dit waren mooie tijden waarbij we met het gezin in heel Europa aan wedstrijden meededen.”