Nieuws

19-09

Van den Bosch Installatietechniek B.V. (www.vandenboschharderwijk.nl) is een middelgroot installatiebedrijf en al 57 jaar een begrip in de regio Harderwijk als erkend installateur van elektrotechnische installaties.Van den Bosch Installatietechniek B.V en Van den bosch & Mulder Loodgietersbedrijf B.V. adviseren, ontwerpen, onderhouden, installeren en leveren samen complete elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

Het werkgebied omvat verbouw, onderhoud, utiliteit en nieuwbouw. Het klantenbestand omvat particulieren, kleine en middelgrote aannemersbedrijven, scholengemeenschappen, woningcorporaties en overheidsinstellingen.

De reden dat Van den Bosch Installatietechniek (Norman Schwab) is gaan sponsoren bij Unitas is omdat hij erg van sporten houd. “Zelf speelde ik vroeger voetbal, maar omdat ik een blessure kreeg moest ik er noodgedwongen mee ophouden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een andere sport waar ik mijn ‘ei’ in kwijt kon. Dit heb ik gevonden in het tennissen, squashen en golfen.”

“Ik vind het belangrijk dat het personeel voldoende beweegt. Soms levert het blessures op bij het personeel, maar op de langere termijn is de werknemer gezonder. Sportclubs hebben sponsoren altijd hard nodig en door het enthousiasme van Unitas en mijn eigen sportiviteit zijn we tot sponsoring over gegaan,” aldus Norman Schwab.