Nieuws

04-10

Deskundig, onafhankelijk en betrouwbaar met jarenlange ervaring. Zo wordt Bart Jansen Makelaars al jarenlang omschreven. De aankoop en verkoop van een woning is een belangrijk moment in een mensenleven. Bart Jansen makelaars begeleidt u graag door het gehele traject!

Bart Jansen Makelaars (www.bartjansenmakelaars.nl) is al meer dan 30 jaar op de woningmarkt in Harderwijk en omstreken. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuw project in drielanden: de Harderwijde. Deze huizen gaan vanaf kwartaal vier in de verkoop.

De reden dat Bart Jansen Makelaars (Bart Jansen) is gaan sponsoren bij Unitas is omdat hij Unitas een hechte club vindt waar plezier hoog in het vaandel staat. “Toen Jan Hop mij benaderde voor het verzoek tot sponsoring wilde ik een jeugd team sponsoren. Na overleg is er gekozen voor de C1, dit team speelt momenteel landelijk en in de hoofdklasse. In eerste instantie werd ik gevraagd om de shirts te sponsoren maar dat vond ik niet genoeg! De trainingspakken wilde ik hier ook graag bij omdat de jongeren van tegenwoordig het heerlijk vinden om de hele dag in het trainingspak rond te lopen. ’Kortom: een mooie samenwerking voor beide kanten,” aldus Bart Jansen.