Nieuws

06-03

Afgelopen zaterdag zijn aan de tien scheidsrechters die voor Unitas/ Perspectief  buiten Harderwijk hun wedstrijden fluiten nieuwe trainingspakken en sporttassen aangeboden. Als vereniging moet Unitas/ Perspectief  ongeveer 200 wedstrijden per seizoen buiten Harderwijk fluiten. Deze mensen zorgen daar iedere week voor, waardoor Unitas/ Perspectief geen punten in mindering of een boete krijgt.

Voor Bed & Breakfast “Bij Juut” aan de Akkerweg in Hierden was dit aanleiding om deze kleding te sponseren. De scheidsrechters zijn bijzonder content met hun nieuwe outfit en bedanken ook via deze weg Bed & Breakfast "Bij Juut" voor de sponsoring.

Bij Juut heeft naast de winkel in de Smeepoortstraat Harderwijk sinds oktober 2016 ook een B&B. De B&B is landelijk gelegen en heeft in totaal 4 slaapplekken. De sponsoring van de scheidrechters past perfect bij de regionale aantrekkingskracht die Bij Juut wil gaan realiseren. Daarnaast is deze actieve groep vrijwilligers al jaren belangrijk voor de vereniging Unitas, een mooi moment om ze in het zonnetje te zetten. De B&B is te vinden en te boeken op de website van Bij Juut – www.bijjuut.nl maar ook via www.bedandbreakfast.nl/