Nieuws

30-04

Bij dezen presenteert Unitas/Perspectief met trots haar nieuwe sponsor: TACTIEF!

Allereerst wat over Tactief als bedrijf. In 2008 is Tactief gestart met het geven van training in weerbaarheid op zowel fysiek als mentaal gebied. In januari 2017 is Tactief officieel een VOF geworden (voorheen eenmanszaak). Inmiddels geeft men trainingen en workshops op vier verschillende gebieden, namelijk: natuur, avontuur, fysieke uitdaging en programma op maat.
Tactief bestaat uit Tom Foppen (40 jaar) en Robin Edelman (45 jaar). Tom kwam in contact met Unitas, omdat zijn zwager Jan Hop hem had benaderd. De vonk sloeg al snel over, dus wilde men graag een bijdrage leveren aan de club.

Volgens Robin komt Unitas over als een betrokken vereniging, met een “hoog familiair sfeertje”. “Er is altijd wat gaande, het ziet er altijd gezellig uit,” zegt hij.

Specifiek is Tactief als sponsor aangetrokken om een bijdrage te leveren aan het jeugdkamp, dat aan het eind van dit seizoen georganiseerd wordt (aanmelden kan nog steeds!). Waarom? “Tactief is een groeiend bedrijf, met veel materiaal, kennis en een groot netwerk. Hierdoor kunnen we een mooie bijdrage leveren aan het kamp, vanuit de organisatie werd dit ook erg gewaardeerd. Vanaf het begin was er een goede sfeer en een prettige samenwerking ten aanzien van het te organiseren kamp, dus hoefden we er niet lang over na te denken. Tom voegt nog toe dat hij het fantastisch vindt om mensen uit hun comfortzone te halen, zijn motto luidt: “Buiten gebeurt het!”

Kortom, Tactief is een groeiende, enthousiaste organisatie die er naar uit kijkt een samenwerking met Unitas/Perspectief aan te gaan.

Namens Unitas/Perspectief heet de sponsorcommissie Tactief van harte welkom als kersverse sponsor van onze mooie vereniging!