Nieuws

08-05

Wellicht heb je het sponsorbord al langs het veld zien hangen. Sinds de voorjaarscompetitie is Univé sponsor bij Unitas!

“N.a.v. de goede contacten met Peter Wijnholds van Perspectief en vervolgens de sponsorcommissie, hebben wij de sponsormogelijkheden van Unitas aan een selecte groep van onze leden (= Regioteam) ter beoordeling voorgelegd. Eigenlijk was ik zelf direct enthousiast en het is mooi om te zien dat onze leden Unitas ook een warm hart toe dragen en dus akkoord gingen met sponsoring,” aldus Monique Holtkamp – van de Weitgraven, vestigingsmanager Harderwijk & Putten.

"Met elkaar delen, dat is de winst!" Dat is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Dat geeft rust en zekerheid. Ook voor de mensen om u heen. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. In de regio zitten we nog steeds. En daar blijven we ook.

Ook op sportgebied vervult Univé haar maatschappelijke rol. In dat kader sponsort Univé verschillende organisaties en evenementen. Op landelijk en regionaal niveau. Wij vinden bewegen voor iedereen belangrijk: jong, oud, met of zonder beperking.

“We zijn al meer dan 10 jaar in Harderwijk gevestigd aan de Verkeersweg 77.  De huiselijke sfeer in het pand herinnert nog altijd aan de woonfunctie die het pand ooit had (voormalig woning van de directeur van de California-fabriek). Het team van Univé Harderwijk bestaat uit mensen woonachtig in deze omgeving met allemaal hetzelfde doel: u adviseren wat u wel & niet nodig heeft qua preventie en verzekeringen. Dat doen we bij u thuis of op ons kantoor. Het team bestaat uit: Alexander Wormsbecher (zakelijk buitendienst adviseur), Harry Frens (particulier buitendienst adviseur), Rob de Poorter / Wijnand Bronkhorst / Marjan van den Hoorn-Druijff / Monique van Dunschoten (particulier binnendienst adviseurs).”

Monique is er trots op dat ze vestigingsmanager mag zijn op het prachtige kantoor in Harderwijk, de stad waar ze tevens woonachtig is. “Ik hou me bezig met het organiseren, coördineren en mede-uitvoeren van de werkzaamheden op de vestiging, zowel inhoudelijk als procesmatig, zodanig dat doelen op gebied van omzet, rendement en klanttevredenheid van het kantoor worden behaald.

Mijn vrije tijd breng ik bij mooi weer graag buiten door. Beweging is voor mij belangrijk en ik weet dat je een sport alleen volhoudt als je het écht leuk vindt. Daarom heb ik sinds kort weer een oude passie ‘dansen’ nieuw leven in geblazen en tref je me wekelijks aan bij jazz ballet.”

Wij willen Univé bedanken voor de sponsoring en hopen op een lange relatie!