Nieuws

29-05

Beste Unitassers!

Unitas/Perspectief en Kok Carwash hebben de handen ineen geslagen en komen speciaal voor jou, je vader, moeder, ooms, tantes, opa’s, oma’s en alle andere mensen die een auto hebben met een ludieke actie!

Kok Carwash’ meest luxe wasprogramma ‘Het beste’, dat normaal gesproken € 13,50 kost, wordt nu door middel van een bon aangeboden. Voor de bon betaal je slechts € 10,- en dan krijg je ‘Het beste’. Dit is om meerdere redenen een erg goede aankoop:

  • In de eerste plaats krijg je natuurlijk € 3,50 korting op een luxe wasprogramma, waarmee je auto blinkend de wasstraat uit komt rollen.
  • Maar Kok Carwash draagt Unitas/Perspectief ook een warm hart toe, want van elke bon gaat er € 5,- naar Kok, maar ook € 5,- naar Unitas/Perspectief!

Voor jezelf en Unitas/Perspectief dus een hele fijne actie, waarmee er heel veel geld opgehaald kan worden voor #UnitasBouwt!  Dus doe je eigen portemonnee en die van Unitas/Perspectief een plezier en schaf zoveel mogelijk bonnen aan voor jou en je familie en vrienden (er zijn er meer dan genoeg, dus houd je vooral niet in)!

Samen met Kok Carwash helpen we onze mooie vereniging naar een mooie, gloednieuwe accommodatie!

Je kunt de wasbonnen verkrijgen door een mail te sturen naar sponsoring@ckvunitas-perspectief.nl of door te bellen/ appen naar Kars Pos (06-12995160) of Jan van der Velde (06-54940213).

Ps: dit is het perfecte Vaderdagcadeau!


Webshop

webshop logo

only korfbal logo

Archief

Reclame