Nieuws

06-12

Op het Slingerbos worden momenteel mooie plannen in elkaar gezet voor een facelift van de kantine en de velden. In samenwerking met de gemeente Harderwijk, Korfbalvereniging Unitas en Handbalvereniging Harderwijk is het Slingerbos aangewezen als een sportcluster.

Naast korfbal is straks ook handbal in het Slingerbos te bewonderen. Als de gemeenteraad hiermee instemt zullen de velden hiervoor opnieuw ingericht worden waarbij er een asfaltveld komt tbv handbal, een korfbal / handbalkunstgrasveld en 3 kunstgras korfbalvelden. De accommodatie op het sportpark is aan een grote make-over toe, momenteel worden de tekeningen gemaakt voor een compleet nieuw clubgebouw met daarin o.a. 8 kleedkamers, voldoende scheidsrechterruimtes en een moderne kantine. De plannen worden gerealiseerd door een nieuw opgerichte stichting: Stichting Sportpark Slingerbos. Deze stichting werkt nauw samen met een bouwcommissie bestaande uit vrijwilligers van de 2 verenigingen. Een mooi initiatief waarbij er een frisse dynamiek is ontstaan tussen de 2 verenigingen en de gemeente Harderwijk.

De plannen voor realisatie zijn zo afgestemd dat er in oktober 2018 begonnen gaat worden met de accommodatie en worden aangevuld met de velden in maart 2019. De ambitieuze doelstelling is om het geheel klaar te hebben in april 2019 zodat er voor jaren mooie sport bedreven kan worden op het Sportpark Slingerbos.

 

De hele nieuwsbrief van de Gemeente Harderwijk vindt u hier


Webshop

webshop logo

only korfbal logo

Archief

Reclame