Nieuws

26-01

Sinds het begin van dit seizoen prijkt de naam KOMETREC B.V. op de wedstrijdshirts van de D3.
Eigenaars Marjelle en Ralph Koornwinder stellen zich voor!

‘’Wij zijn Marjelle en Ralph Koornwinder, hebben een gezin met vier kinderen in de leeftijd van 7 tot 19 jaar. 
In 2014 zijn wij samen gestart met ons bedrijf KOMETREC Metalrecycling BV, na ruim 25 jaar ervaring in de branche vonden wij het tijd voor vernieuwing en verandering.Marjelle is verantwoordelijk voor de administratie en de financiën, Ralph doet de commerciële kant van het bedrijf en de logistiek. Een goede taakverdeling met kantoor aan huis, we hebben er veel plezier in samen!

Korfbal is in ons gezin sinds onze oudste dochter Annemijn ( B2 ) op jonge leeftijd met deze sport in aanraking is gekomen en het nog steeds met veel plezier beoefent. Het slaat dan logischerwijze over naar de andere gezinsleden, Charlotte ( D3 ) speelt ook al weer een paar seizoenen bij Unitas en onze jongste dochter Juliëtte ( F3 ) is afgelopen jaar ook begonnen met korfbal. Alleen onze zoon Tim heeft nooit gekorfbald, hij speelde voetbal tot verleden jaar. Uiteraard stimuleren wij de kinderen om te sporten.

Onze beslissing om sponsor te worden bij Unitas was een snelle beslissing toen we daarvoor benaderd werden. Snelle beslissingen zijn inherent aan onze business dus ook deze keuze snel gemaakt. Het gaat om het ondersteunen van het welzijn van een vereniging waar onze kinderen met plezier hun sport beoefenen. Om diezelfde reden sponsort KOMETREC ook al jaren de ijsbaan in Harderwijk op de markt.

Wij vinden Unitas een fijne vereniging waar onze kinderen zich thuis voelen en waar leden elkaar met respect behandelen. Ook hebben we leuk contact met diverse ouders uit de teams waarin onze meiden spelen.

Met gepaste trots staat de teamfoto van de D3 bij ons op kantoor waarbij onze naam mooi prijkt op de hagelnieuwe Unitas shirts. ‘’

Wij willen KOMETREC bedanken voor de sponsoring en kijken uit naar een mooie samenwerking.