Nieuws

19-09

Heb je onderhoud laten uitvoeren bij Broekhuis? Of misschien je buurman of tante? Wellicht een nieuwe auto gekocht? Geef het dan nu door aan de sponsorcommissie!
Voor diegene die nog niet weten hoe het werkt, hieronder nog een keer de uitleg.

Jullie kennen de Broekhuis clubbonus waarschijnlijk al via de website en facebook. We merken dat de actie begint te leven onder de leden: er zijn al een aantal onderhoudsbeurten uitgevoerd en een aantal (lease)auto’s gekocht. Dit levert een prachtig bedrag op voor Unitas!

Broekhuis draagt C.K.V. Unitas /Perspectief graag een warm hart toe. Broekhuis ondersteunt onze vereniging met een clubbonus. Dit houdt in dat er een bedrag aan Unitas wordt overgemaakt wanneer een lid van onze vereniging (of een ieder die de vereniging een warm hart toedraagt) bij Broekhuis een auto koopt, laat onderhouden of schade laat herstellen. 

  • € 150,- bij de koop/lease van een nieuwe of gebruikte auto 
  • € 15,- bij onderhoud aan de auto met een factuurbedrag hoger dan € 100,- 
  • € 25,- bij schadeherstel met een factuurbedrag hoger dan € 500,-  

Meerdere verenigingen maken gebruik van de clubbonus, het is niet toegestaan om een aankoop/onderhoud/schade bij meerdere verenigingen te melden.

De clubbonus geldt niet alleen voor leden, maar voor een ieder die de vereniging een warm hart toedraagt: Heeft uw zus een nieuwe auto bij Broekhuis gekocht? Heeft jouw opa een onderhoudsbeurt laten uitvoeren bij Broekhuis? Indien zij Unitas een warm hart toedragen, dan kunnen we hiermee geld verdienen voor de vereniging! Vraag het dus in uw omgeving na en probeer Broekhuis in uw omgeving te promoten.

U hoeft niet vooraf bij Broekhuis te melden dat u gebruik wilt maken van de clubbonus.
Als u achteraf een mail stuurt naar sponsoring@ckvunitas-perspectief.nl met naam – kenteken - factuurnummer, dan zorgen wij dat de clubbonus elk kwartaal door Broekhuis in de clubkas wordt gestort.

 

Bedankt voor jullie medewerking!

Met sportieve groet,

Sponsorcommissie

Jesse               Thomas         Peter
Kars                  Ante             Kevin
Jan                   Peter            Marleen