04-10

Op de een na laatste dag in September gingen we met een zonnetje richting Papendrecht om alweer de laatste wedstrijd in de ereklasse te spelen voor dit jaar.

Om 14.00 klonk het signaal voor het starten van de wedstrijd. Al snel kwam PKC met een voorsprong van 3-0. Daardoor werden de spelers van Unitas al gauw wakker geschud en stond het binnen no-time alweer 3-3. Vervolgens scoorde PKC weer 5 keer achter elkaar en kwam Erik met een time-out, waardoor de hoofden van Unitas weer één kant opstonden. Met 2 schoten van PKC en 2 strafworpen van Unitas gingen we met 10-5 de rust in.

Na de rust kreeg Unitas gelijk een strafworp waardoor het 10-6 stond. Er kwam wat hoop voor de spelers uit Harderwijk. De verdediging zat goed dicht waardoor PKC ook fouten ging maken en wij daardoor ons zelf konden belonen met 2 goals. Het team uit Papendrecht kon zelf antwoorden met 2 goals. (13-8). Unitas zat lekker in de aanvallen en scoorde vervolgens de 13-9 en de 13-10 waardoor het leek alsof we het nog extra moeilijk konden maken voor de spelers uit Papendrecht. Uiteindelijk kreeg PKC een ongekend hoog schotpercentage waar we eigenlijk helaas niet heel veel antwoord op hadden.

De laatste veldwedstrijd in Papendrecht werd verloren met 29-14.

Dit was de laatste wedstrijd op het veld voor Unitas/Perspectief 2.

Voor nu gaan wij ons klaarstomen voor de zaal, zodat we met volle moed in de hoofdklasse kunnen knallen!!