Nieuws

03-02

Sinds dit seizoen prijkt de naam van Kern notarissen op de wedstrijdshirts van onze E1 en E2. Al ruim 10 jaar is het notariskantoor betrokken bij onze club, eerder onder andere door middel van bordsponsoring en teamsponsoring van het tweede seniorenteam.

Als sponsorcommissie zijn wij dan ook zeer blij dat deze trouwe sponsor nu weer meer zichtbaar is binnen de vereniging met de sponsoring van onze talentvolle jeugd.

De jarenlange verbinding tussen de vereniging en het notariskantoor kwam tot stand door Gert Ter Maten, inmiddels ruim 40 jaar in dienst bij Kern notarissen. In de beginjaren stond het kantoor nog bekend onder de naam Wemes & Weber Notarissen. Door de komst van notaris Stephanie Scheiberlich werd er in 2007 een naamswijziging doorgevoerd. Vanaf 2015 besloot de organisatie niet meer onder de namen van de verbonden notarissen te opereren maar verder te gaan onder de naam Kern notarissen.

Sinds 1 april 2018 is Heidi Stitselaar verbonden aan Kern notarissen (zie foto, links). Zij volgt notaris Eef Wemes per 15 februari aanstaande op als notaris. Een leuke bijkomstigheid is dat de korfbalsport haar niet onbekend is. Jarenlang speelde zij zelf bij het Barneveldse Odik. Inmiddels hebben haar kinderen het korfbalstokje van haar overgenomen. De keuze voor sponsoring van Unitas en in het bijzonder een jeugdteam is dan ook een logische keuze.

De sponsorcommissie kijkt uit naar een mooi vervolg van het sponsorschap van Kern notarissen en hoopt de samenwerking nog vele jaren voort te kunnen zetten!