Nieuws

24-02

De gemeente Harderwijk heeft opdracht gegeven om te starten met de aanleg van nieuwe velden voor onze vereniging. Uiteindelijk zullen er op ons terrein 3 kunstgrasvelden voor korfbalwedstrijden, 1 kunstgrasveld voor korfbal en handbal en 1 asfaltveld voor handbal worden neergelegd. 

De werkzaamheden zullen starten op 4 maart en dan zullen ze starten met het achterste veld. Vanaf de bosrand gezien (verste weg van de kantine) wordt begonnen met het asfaltveld en daarna de 4 kunstgrasvelden. Ons huidige veld 1 zal zo lang mogelijk blijven liggen zodat hier nog op getraind en gespeeld kan worden. Het is de bedoeling dat de nieuwe velden vanaf vrijdag 19 april speelklaar worden opgeleverd.

Uiteraard zullen we hier wel wat van merken. Vanaf de start van het veldseizoen zullen we niet alle velden kunnen gebruiken zoals we dat gewend zijn. Dit betekent een aangepast trainingsschema (zie hieronder) en misschien ook nog wel aanpassingen voor de wedstrijden. Vanuit bestuur hopen we dat de overlast tot een minimum beperkt blijft en gaan we er van uit dat iedereen hier flexibel en geduldig mee omgaat. Uiteindelijk hebben we straks mooie nieuwe velden en kunnen we daar weer de komende jaren op korfballen.
 


Webshop

webshop logo

only korfbal logo

Archief

Reclame