Nieuws

26-07

Beste ouders,

Het is nog volop zomer en de start van het nieuwe korfbalseizoen laat nog even op zich wachten, maar de voorbereidingen zijn op de achtergrond al in volle gang. Daarom willen wij graag je attentie voor het volgende: ook komend seizoen verlangen wij van de ouders van kinderen tot en met de B-jeugd een kleine bijdrage in de vorm van het helpen schoonmaken of het draaien van een bardienst. Onze mooie club kan namelijk niet overeind blijven zonder jullie steun. Net als de voorgaande seizoenen zal iedereen worden ingedeeld. De keuze is echter aan jou. Wil je liever een keer meedraaien met de schoonmaak op vrijdagochtend, of sta je liever achter de bar? Naar verwachting zal er ongeveer drie tot vijf uur van uw tijd worden gevraagd voor het vrijwilligerswerk.

Het overzicht van de voorkeuren dat we hadden is inmiddels sterk verouderd. Daarom willen we je graag vragen om even door te geven welke voorkeur je hebt. Je kunt dus kiezen voor schoonmaak, die op vrijdagochtend voornamelijk zal plaatsvinden, of bardienst (verschillende dagen mogelijk).

Bij dezen het vriendelijke verzoek om uiterlijk vrijdag 9 augustus de voorkeur door te geven, zodat we deze op tijd kunnen verwerken voor de start van het seizoen. Laat je niets weten, dan word je willekeurig ingedeeld. Mocht het je leuk lijken om wat anders te doen dan de genoemde twee opties, neem dan even contact met ons op, dan kunnen we in overleg kijken naar de andere mogelijkheden.

In de voorgaande jaren hebben veel (nieuwe) vrijwilligers met veel plezier een paar uur op de club geholpen. Wij hopen dan ook nu weer op jullie inzet en zien er naar uit het komende veldseizoen ook een schone kantine, met voldoende mensen achter de bar te kunnen leveren. Immers, uw kinderen kunnen niet bij onze mooie club spelen zonder alle waardevolle vrijwilligers!

Bent u nieuw als ouder van een jeugdlid bij Unitas/Perspectief en/of heeft u vragen over dit beleid of het vrijwilligerswerk, schroomt u dan vooral niet om contact op te nemen met de vrijwilligerscoördinatoren via onderstaande gegevens.

Contact: vrijwilligers@ckvunitas-perspectief.nl.

Bij voorbaat dank!

Met sportieve groet,

De vrijwilligerscommissie