24-11

Zaterdag 23 november het begin van de zaalcompetitie. Op het programma: Unitas 1 - Amicitia 1.
Na een mooie en spannende wedstrijd tussen Unitas Perspectief 2 en DeetosSnel 2, waarbij unitas helaas aan het kortste eind trok, begon de hoofdmacht van unitas aan de warming-up.
Een goed gevulde zaal en de vlaggendragers stonden klaar.
Eindelijk is het zover, de competitie is begonnen!
De wedstrijd begon stroef en het duurde even tot de eerste goal viel. Maar het eerste doelpunt viel uiteindelijk toch door een mooie fade-away van Daan Reijgersberg.
Het begin van de wedstrijd ging gelijk op maar al snel werd duidelijk dat Unitas vandaag zou gaan winnen. Dit maakte de wedstrijd niet aantrekkelijker om naar te kijken. Een hoogtepuntje in de eerste helft was nog wel het harde blokje van Sarah van der Meer op een vrije bal van Amicitia. De ruststand was 12-4.
Na rust volgde al snel twee goals van Amicitia om op 12-6 te komen. Hierna nam Unitas Perspectief weer het voortouw en breidde de score uit. Het spel was nog niet altijd even goed, maar de eerste twee punten bleven in de Sypel, waar een goede sfeer was. De uitslag was 23-12.

Met de eerste twee punten in de tas reist Unitas Perspectief 1 op 30 november af naar Meeuwen in Putten. Dit belooft een mooie derby te worden en we hopen dat er zoveel mogelijk supporters meegaan. De wedstrijd zal om 20:30 uur plaatsvinden. Tot volgende week!