Nieuws

06-02

De bestellingen kunnen aanstaande zaterdag worden afgehaald in de sypel. Niets besteld? Er vind ook nog directe verkoop plaats bij het verkoopstandje in de sypel. Er is maar liefst 1000 liter besteld, dus elke verkochte liter is meegenomen! #UNITASBOUWT

Op 8 februari zullen er door de F- t/m de C-jeugd snert en rookworsten worden verkocht. De opbrengst van deze actie is bestemd voor ‘Unitas bouwt’. De teams zullen voor- of na hun wedstrijd op deze zaterdag worden ingedeeld om langs de deuren te gaan in de diverse wijken in Harderwijk.

De komende weken zal meer informatie, zoals verkooptijden, benodigde hulp van ouders, volgen via de trainers van de verschillende teams.

De snert is ambachtelijk en de vereniging koopt deze in bij de bekende slagerij: Beert Karssen! Beert heeft een uniek recept: volgens kenners misschien wel de lekkerste snert uit het land!

Wil jij, jouw familie of andere bekende deze Snert niet mislopen? Bestel dan snel via deze inschrijflijst en dan zetten wij dit alvast voor je apart, afrekenen kan 8 februari! Je verse bestelling staat op de snertdag al heerlijk op je te wachten! Een liter verse snert kost 6,- euro en twee liter snert voor 10,- euro.  Eén verse rookworst gaat in de verkoop voor 3,- euro en 3 stuks voor 7,50 euro!

Wellicht een goed idee om zelf op deze dag ook snert op het menu te zetten!

Namens de snertactie : Aleida Descrende, Jesse de Ruigh en Frans Aartsen

 


Webshop

webshop logo

only korfbal logo

Archief

Reclame