Nieuws

06-02

Op zaterdag 1 februari reed Unitas/Perspectief af naar Vriezenveen voor de 8e wedstrijd van het seizoen. Na van 7 verschillende tegenstanders te hebben gewonnen begint de 2e seizoenshelft in Vriezenveen tegen Amicitia. Na 7 wedstrijden staat de hoofdmacht van Unitas/Perspectief met 14 punten bovenaan in de overgangsklasse en kunnen zij zich klaar gaan maken voor nog 7 grote finalerondes.

Unitas/Perspectief 1 startte scherp en kwam al snel op een 0-6 voorsprong wat leidde tot een vroege time-out voor Amicitia. Na die time-out kwamen er wel wat doelpunten voor Amicitia maar het gat werd niet kleiner. Op 3-9 gaf Unitas weer extra gas en liep het uit naar een 4-16 ruststand. 

In de tweede helft veranderde er weinig in het scoreverloop en Unitas bouwde de voorsprong uit naar 25-9, tijd voor de tweede time-out van Amicitia. Bij Unitas kwamen Jolien Landman, Youri Aartsen en Thomas Jongma nog in de ploeg, die allen hun invalbeurten nog wisten te belonen met één of twee doelpunten. Unitas liep aan de hand van deze goals nog verder uit en dat resulteerde in een eindstand van 12-34. Al met al een overtuigende overwinning voor Unitas/Perspectief 1 waaruit vertrouwen getankt kan worden voor de andere 6 finalerondes.

Wij hopen dat jullie aanstaande zaterdag 8 februari allemaal aanwezig zijn bij Unitas/Perspectief 1 - de Meeuwen 1 in de sypel. Unitas 1 staat bovenaan gevolgd door de Meeuwen op 3 punten achterstand dus het belooft een leuke En spannende wedstrijd te worden waarin we alle steun van de supporters goed kunnen gebruiken! Na afloop van de wedstrijd zal er een feest met DJ in het sportcafé zijn!

ZIEN WE JULLIE ZATERDAG? 
Unitas/Perspectief 1 - de Meeuwen 1 19:35 uur