11-03

Op zaterdag 7 maart stond de 11e wedstrijd van de zaalcompetitie op het programma. Unitas reisde hiervoor af naar Kampen, waar de heer Benedictus om 20:15 uur infloot voor de wedstrijd Wit-Blauw/Green organics 1 tegen Unitas/Perspectief 1.
Na 10 gewonnen wedstrijden stond ook deze wedstrijd op de planning om gewonnen te worden. De start van de wedstrijd was dan ook prima en Unitas 1 pakte direct een voorsprong en zette de stand al vroeg in de wedstrijd op 2-4 en vervolgens op 4-8.
Ondanks dat was het toch een stroeve wedstrijd en kon Unitas/Perspectief 1 niet echt controle krijgen over de wedstrijd. Wit-blauw kwam dan ook terug van 6-11 tot een 10-12 ruststand.
Na in de rust afgesproken te hebben beter de afspraken na te moeten komen in de tweede helft was het toch de ploeg uit Kampen die beter uit de startblokken schoot. Al snel stond er een 15-14 voorsprong voor Wit-blauw op het scorebord. Vervolgens kwam er een fase waarin beide ploegen elkaar opvolgden in scores totdat Wit-Blauw op 20-19 voorsprong kwam. De ploeg uit Kampen, onder leiding van Marc Houtman breidde deze voorsprong uit en wist te winnen met 24-21.

Een totale offday voor Unitas/Perspectief 1 wat ervoor zorgde dat het spel niet naar behoren was en dat resulteerde in de eerste verliespartij van het zaalseizoen. Nu is het zaak om de wedstrijd goed te analyseren en ons voor te bereiden op de komende drie zaterdagen.
Wij hebben jullie steun dus ook zeker komende zaterdag nodig! Er staat een thuiswedstrijd op het programma in de Sypel om 18:45 uur tegen Dos Westbroek 1. Komt allen en help ons naar de overwinning!