Nieuws

20-03

Beste ouders/verzorgers, graag jullie aandacht voor het volgende!

Zojuist hebben jullie van ons een mail ontvangen met het verzoek om uiterlijk zondag 22 maart je voorkeur op te geven voor het vrijwilligerswerk voor het voorjaarseizoen van 2020. De volledige mail vinden jullie achter de 'lees verder'.

Wij rekenen op jullie waardevolle medewerking, want zonder jullie kan onze club niet!

Bij voorbaat dank!

_____________________________________________________________________________________________________

Beste ouders/verzorgers,

Het zaalseizoen nadert de climax! Super spannend natuurlijk, maar als vrijwilligerscommissie kijken we dan ook vast vooruit naar het komende veldseizoen. In april gaan we namelijk onze eigen kantine en kleedkamers weer onderhouden en zorgen we ervoor dat iedereen weer gezellig een hapje en drankje kan komen doen aan de bar. Daarom verlangen wij van jou als ouder/verzorger van een kind tot en met de B-jeugd ook dit seizoen weer een beetje hulp in de vorm van het helpen schoonmaken of draaien van een bardienst. Zoals jullie weten kan onze club niet zonder de waardevolle steun van al haar vrijwilligers. Net als de voorgaande seizoenen zal iedereen worden ingedeeld. De keuze is echter aan jou. Wil je liever een keer meedraaien met de schoonmaak op vrijdagochtend, of sta je liever achter de bar? Naar verwachting zal er ongeveer drie tot vijf uur van uw tijd worden gevraagd voor het vrijwilligerswerk.

Van het afgelopen veldseizoen hebben wij een overzicht van de voorkeuren. Om privacyredenen kan ik dit niet delen in dit bericht, maar als je je opgegeven voorkeur niet meer weet kan je deze altijd opvragen. We streven ernaar binnen twee werkdagen antwoord te geven. Ook vrijstellingen zijn verwerkt in het overzicht, maar voel je vrij dit te checken.

Bij dezen het vriendelijke verzoek om uiterlijk zondag 22 maart te laten weten wat je voorkeur is, zodat we deze op tijd kunnen verwerken voor de start van het seizoen. Laat je niets weten, dan word je willekeurig ingedeeld. Mocht het je leuk lijken om wat anders te doen dan de genoemde twee opties, neem dan even contact met ons op, dan kunnen we in overleg kijken naar de andere mogelijkheden.

In de voorgaande jaren hebben veel (nieuwe) vrijwilligers met veel plezier een paar uur op de club geholpen. Wij hopen dan ook nu weer op jullie inzet en zien er naar uit het komende veldseizoen ook een schone kantine, met voldoende mensen achter de bar te kunnen leveren. Immers, jouw kinderen kunnen niet bij onze mooie club spelen zonder alle waardevolle vrijwilligers!

Ben je nieuw als ouder van een jeugdlid bij Unitas/Perspectief en/of heb je vragen over dit beleid of het vrijwilligerswerk, schroom dan vooral niet om contact op te nemen met de vrijwilligerscoördinatoren via onderstaande gegevens.

Contact: vrijwilligers@ckvunitas-perspectief.nl.

Bij voorbaat dank!
 

Met sportieve groet,

Namens de Vrijwilligerscommissie Unitas/Perspectief,

Roy