Nieuws

20-04

Helaas ligt het korfbalseizoen alweer even stil en ondertussen heeft het KNKV ook een aantal beslissingen genomen. De veldcompetitie wordt als niet gespeeld beschouwd en dit houdt in dat er geen promoties of degradaties zullen plaatsvinden en iedereen komend seizoen weer op hetzelfde niveau speelt als het afgelopen seizoen.

Voor de zaalcompetitie heeft het KNKV een andere keuze gemaakt, hierbij worden de competities beëindigd met de huidige standen.

Het bijzondere is dat Unitas/Perspectief 1 nu kampioen is geworden en hiermee promoveert naar de hoofdklasse. Het moet voor de spelers en staf heel gek zijn om zo kampioen te worden en niet de ontlading van een kampioenschap te voelen op de wedstrijdvloer. Neemt niet weg dat wij als bestuur ontzettend trots zijn op het behaalde resultaat en wij zullen hier zeker nog aandacht aan besteden wanneer we daar weer mogelijkheden hebben. Daarnaast zijn ook het vijfde, D5, E2, E4, E7 en F1 kampioen geworden.

Ook binnen onze vereniging ontstaan mooie initiatieven. De materiaalcommissie heeft besloten om materiaal uit te lenen aan onze leden zodat er thuis toch nog gekorfbald kan worden. Daarnaast verzorgt Jeroen Dirksen een online work-out waar onze leden aan mee kunnen doen. De C1 heeft zelf een online work-out met het team gedaan en de F1 is ondertussen voorzien van mooie kampioensshirts.

Wat de komende tijd gaat brengen is nog onzeker. Wij zullen de richtlijnen op de voet blijven volgen en houden jullie op de hoogte.