Nieuws

18-09

Beste spelers en ouders van onze jeugdleden,

Gelukkig is het seizoen weer begonnen en kunnen onze jeugdleden weer trainen en wedstrijden spelen. We hopen natuurlijk dat iedereen gezond blijft en we wedstrijden kunnen blijven spelen. De eerste weken loopt niet alles soepel. Daarom dit bericht.

Korfbal is een teamsport. We moeten erop kunnen rekenen dat iedereen komt trainen en op zaterdag komt spelen. Natuurlijk kan het gebeuren dat iemand een keer niet kan! Daarvoor is altijd begrip. De afgelopen weken is het wedstrijdsecretariaat heel erg veel tijd kwijt geweest om te zorgen dat elk team voldoende spelers heeft. Met name in de C jeugd is het heel erg ingewikkeld en zijn elk weekend heel veel invallers nodig.

We hebben nu 5 C-teams en dat willen we graag zo houden. Dat kan alleen als we op elkaar kunnen rekenen. De huidige situatie is erg nijpend aan het worden. De coördinator van de C-Jeugd en het wedstrijdsecretariaat hopen dat we vanaf nu kunnen rekenen op de jeugdleden die zijn ingedeeld in de C. Alleen dan gaat het lukken om het veldseizoen op een goede manier te regelen.

Ik bedank iedereen voor z’n inzet en reken op een hoge opkomst! Fijn speelweekend alvast allemaal.

Namens de JTC

Wim Wijnholds,
Voorzitter JTC