Nieuws

24-10

Hoi allemaal, het zit allemaal niet mee… Jullie waren allemaal lekker aan het korfballen, de eerste kampioen(en) zijn bekend en toen viel alles stil. Gelukkig kan de jeugd blijven trainen. Maar ja, je traint om wedstrijden te mogen spelen. En dat kan nu even niet.

De JTC is samen met trainers aan het nadenken over manieren waarop jullie kunnen blijven trainen en onderling wedstrijden kunnen spelen. Wij houden er rekening mee dat de competitie nog niet van start gaat halverwege november. Laten we hopen dat de situatie snel beter wordt en jullie weer kunnen gaan korfballen.

Vanaf 26 oktober gaan we de zaal weer in. Voorlopig alleen trainen. We hebben wel een paar nieuwtjes.

Nieuwtjes

  •  Het jaarverslag van de JTC 2019-2020 is bij het Bestuur ingediend; lees hier meer over de 26 teams, 61 trainers en 10 kampioenschappen in een kort seizoen!
  •  Dit seizoen doen 10 trainers mee aan de KT2 opleiding.
  •  Heb je een vraag, een tip, een idee of een wens? Laat het de JTC weten via jtc@ckvunitas.nl

 

Teams

Er is een aantal wijzigingen geweest in de teams: een aantal leden heeft opgezegd en we hebben ook weer nieuwe leden welkom geheten! Na een aantal keren mee-trainen, zijn die spelers in een team geplaatst. Kijk op de site voor de aangepaste teamindeling JEUGD.

Het aantal wijzigingen in de teams is deze keer gelukkig beperkt. Dat is fijn omdat je nu met dezelfde spelers kunt blijven trainen en straks weer wedstrijden kunt spelen. Als er wel een wijziging is geweest, dan ben je persoonlijk daarover geïnformeerd.

Trainingen

Vanaf maandag 26 oktober beginnen de zaaltrainingen weer. We hebben ruimten kunnen huren in de Sypel, Sporthal Drielanden, Sporthal Deventerweg en de Rummels. Het was een hele puzzel om het schema rond te krijgen, en uiteindelijk is het gelukt om alles in te plannen; met dank aan Marleen, Thomas en de trainers! Het trainingsschema voor de zaal is bekend; kijk dus snel en mis geen training! 

BELANGRIJK: zorg er voor dat je op tijd bij de training aanwezig bent (15 min. van te voren!). De trainers EN je teamgenoten rekenen op jouw komst! En mocht je (bij uitzondering) toch een keer niet kunnen: meld je dan ruim op tijd af bij je trainer! Een dringend verzoek aan de ouders om de kinderen af te zetten bij de training en niet mee naar binnen te gaan. Wij volgen de richtlijnen van de overheid. Alvast dank voor uw medewerking.

Competitie

De start van de zaalcompetitie is nog niet bekend. Zodra het schema bekend is wordt dit op de site geplaatst. Dan worden daarbij ook weer de autorijders bekend gemaakt.

Sportlink

Maak jij al gebruik van Sportlink? Het is DE handige app waarin al jouw informatie te vinden is over Programma-Uitslagen-Stand-Team-Indeling-Statestieken! Echt een aanrader. Download gelijk de KNKV-app en maak het je lekker gemakkelijk. Ook je vrijwilligerstaken kun je er in vinden. Om gebruik te kunnen maken van de KNKV-app moet je inloggen met het bij de KNKV-geregistreerde e-mailadres. Klopt dat adres niet, neem dat even contact op met de ledenadministratie

 

Oefenwedstrijden

De ‘Corona-maatregelen’ van de overheid hebben invloed op het oefenprogramma. Alle oefenwedstrijden die gepland stonden zijn geannuleerd. Als we meer weten over het zaalprogramma, gaan we kijken of er nog oefenwedstrijden gepland kunnen worden.                 

Trainers

De trainers hebben inmiddels kennis gemaakt met de trainersbegeleiders en een aantal tips & trics doorgenomen. Wil je meer weten wat er gebeurt? Lees dan de update. Ook voor nieuwe en aanstaande trainers goed om dit even door te lezen. Heb je interesse om dit seizoen als trainersbegeleider aan de slag te gaan? Neem even contact op met Lara Kreikamp.

Ouders

Voor de ouders van nieuwe leden toch nog even ter informatie: bij Unitas doen we voor de ‘organisatie’-taken van een team een beroep op ouders (en zijn trainers hiervoor dus geen aanspreekpunt meer). De teamouder zorgt dan voor bijvoorbeeld voor het wisselend laten wassen van de shirts, checkt of de bidons meegaan, controle of er voldoende auto’s zijn i.v.m. eventuele  reservespelers die mee moeten, een juiste vertrek-/verzameltijd en de communicatie over deze  zaken. Ook zorgt de teamouder dat iedereen mee terug gaat en niet alleen achterblijft bij de sporthal! De teamouder kan ook contact opnemen met de JTC als er bijv. qua organisatie iets niet lekker loopt. Ouders, dank alvast voor jullie hulp!

 

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat zorgt er voor dat de wedstrijden kunnen worden gespeeld. Zij regelen de  teamadministratie in Sportlink, het indelen van de autorijders, zijn het ‘meldpunt’ bij evt. 

afmeldingen voor wedstrijden (liever niet natuurlijk; anders uiterlijk woensdag voor 19:00), het  regelen van vervangingen en het verzetten van wedstrijden. Nog een de namen en contactgegevens:

  • Petra ten Hove, A-jeugd, tenhove.petra@gmail.com / 06-11462628
  • Wilco en Netty Klomps, B-jeugd, klompsw@gmail.com / 06-42072207 of 06-40833119
  • Suzanne Vrijhof, C-jeugd, suusvrijhof@gmail.com  / 06-21843168
  • Margreet Bakkenes, D-jeugd, bakkenesmargreet@gmail.com / 06-26326655
  • Leoni Enklaar, E- en F-jeugd, enklaar@solcon.nl / 06-40843095
  •  

JTC

De Jeugd Technische Commissie regelt alles rond de jeugdteams: de teamindeling en de trainers,  het volgen van de diverse jeugdteams, trainersbegeleiding, teamouders, jeugdbeleid, het (laten)  beoordelen van spelers en is aanspreekpunt voor ouders indien er vragen zijn over voorgaande.  De JTC doet er alles aan om alles zo goed mogelijk te laten verlopen en te organiseren. Maar er  kan natuurlijk ook iets mis gaan. Neem in dat geval even contact met ons op; alleen dan kunnen  we er iets aan doen: jtc@ckvunitas.nl

De aanspreekpunten voor de jeugdteams zijn:

  • Perry van der Heijden, aanspreekpunt voor alle A-teams, perryvanderheijden@gmail.com  
  • Jort Wiegersma, aanspreekpunt voor alle B-teams, jortwiegersma@hotmail.com          
  • Ineke de Boer, aanspreekpunt voor alle C-teams, inekedeboer93@gmail.com 
  • Lara Kreikamp, aanspreekpunt voor alle D-teams, larakreikamp@hotmail.com             
  • Thomas Fokkens, aanspreekpunt voor alle E-teams, thomas.fokkens@gmail.com         

Chantal Houtman, aanspreekpunt voor alle F-teams, chantal.hannessen@hotmail.com  Chantal Houtman, aanspreekpunt voor de Kangoeroes. Mocht je interesse hebben om ons te helpen, meld je dan graag! 

Heb je vragen?  

Zoals je ziet; er zijn heel veel vrijwilligers bezig om te zorgen dat alles goed en soepel loopt rond trainingen en wedstrijden. Dank alvast voor jullie bijdrage en inzet! Als er nog vragen zijn, spreek één van de JTC-leden aan of stuur een mailtje. We wensen iedereen een leuk, gezellig en natuurlijk een sportieve ZAALcompetitie!

Met vriendelijke groet, 

JTC – jtc@ckvunitas.nl