Nieuws

04-01

Vanuit het bestuur wensen we iedereen de beste wensen en een heel gezond en sportief 2021. Een nieuw jaar en ook nieuwe kansen en mogelijkheden. Dit jaar zal onze nieuwe accomodatie worden geopend en ook in gebruik worden genomen. Met recht de mooiste accomodatie van Harderwijk en zeker ook de mooiste accomodatie van korfballend Nederland. Wat mogen we trots zijn op de vele vrijwilligers die hier belangeloos veel tijd en energie in hebben gestoken.

En 2021 wordt ook het jaar waarin we weer mogen gaan korfballen. Dat is de hoop en ook zeker de verwachting van het bestuur. Waardoor ook onze vereniging weer mag bloeien zoals voorgaande jaren. En 2021 is ook het jaar waarin we als vereniging 60 jaar mogen bestaan. En wat we zeker zullen vieren op een manier die past bij onze vereniging! Daarover later meer!

Afgelopen oktober hebben we de ledenvergadering verschoven in de hoop dat we deze weer met elkaar konden houden in januari of februari. Op dit moment ziet het er niet naar uit dat we dit weer fysiek kunnen doen. Daarom zullen we op woensdag 27 januari online onze Algemene Ledenvergadering houden. Nadere informatie volgt!

Namens het bestuur,

Jos Aikema