Nieuws

08-01

Vanuit de JTC wensen we alle spelers, trainers en betrokkenen, een sportief en gezond 2021! Het blijven bijzondere omstandigheden. We maken er met elkaar het beste van.

Trainen

Op 11 januari 2021 starten de trainingen weer. We gaan buiten trainen op het veld. Via de trainers is iedereen al geïnformeerd over de plannen. Deze week hebben vrijwilligers gezorgd dat alle materialen weer aanwezig zijn. Per team is er een ballennet met ballen beschikbaar. Wij gaan buiten trainen omdat we dit veiliger en gezonder vinden! We houden er een beetje rekening mee dat de zaalcompetitie dit seizoen niet meer hervat wordt. We kunnen ons op het veld goed voorbereiden op het veldseizoen. We hopen allemaal dat we in maart de veldcompetitie mogen hervatten.

Veiligheid

Elke trainingsavond is er een Corona Coördinator aanwezig. We willen zorgen voor veilige trainingsomstandigheden. Luister s.v.p. naar de aanwijzingen en volg instructies op.

Trainingen

Het kan in januari en februari voorkomen dat de weersomstandigheden minder goed zijn (kou / veel regen). Onze oproep is om zoveel mogelijk wel te komen trainen. Korfbal is een teamsport en dan moet je op elkaar kunnen rekenen.

Communicatie

Wij vinden ook dat ouders een belangrijke rol hebben. Als een kind vanwege kou of ziekte niet komt trainen, dan graag tijdig afmelden bij de trainer. Het kan ook zijn dat de trainer besluit dat het niet verantwoord is om te trainen. De trainer zal de spelers en/of ouders tijdig informeren. De trainer zorgt dat de communicatie met de leeftijdcoördinator en Corona Coördinator plaats vindt.

Wij denken dat we ons goed voorbereid hebben. Als u tips heeft kunt u altijd mailen of een van de leeftijdcoördinatoren benaderen.

De JTC wenst iedereen veel trainingsplezier.