Nieuws

10-01

Na een heerlijke rustige kerst reces op de bouw zijn we nu toch echt in de afbouwfase gekomen van de bouw. Er komen steeds meer onderdelen ten einde en we zien steeds minder bouwers op de bouw. Daarnaast zien we steeds meer vrijwilligers vanuit de vereniging klussen aan het oppakken; een super mooie en leuke fase.

Het is ook mooi om te zien dat de verschillende keuzes nu bij elkaar komen. Het gaat fantastisch mooi worden. Hier een paar impressies:

 

Vloeren – boven mooie PVC vloer en beneden troffel:



Bankjes in kleedkamer:

De keuken is gezet onder uiterste precisie van Jaco & Kars:

Inrichting buitenzijde:


Inmiddels zijn de stoelen ook al aangekomen en maken we vaart met de rest van de inrichting. Er wordt druk gewerkt aan de kinderspeelhoek, we zijn de laatste banken aan het lakken en afmonteren en met een week of 4 komt de bar!

Op de achtergrond zijn we ook stappen aan het maken om straks open te kunnen. Denk aan contacten en opstarten van de kantine vrijwilligers, de schoonmaak plannen en het veilig en goed toelaten van de verschillende personen in het gebouw. Daarnaast maken de aannemers hun zaken af zoals: electra / lampen, waterleiding en toiletten, systeem plafond, schilderen, afronden parkeerplaats.

Als bouwgroep zien we einde aan het licht van de tunnel maar zien we ook nog behoorlijk wat werk op ons afkomen. Op naar de laatste 2 maanden!

Kan je nu niet wachten, kom gerust eens langs. De meeste zaterdagen is er wel een groep mensen aan het klussen

 

Bouwgroep