Nieuws

23-01

Afgelopen najaar hebben we besloten om de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging uit te stellen in de hoop dat we deze in januari of februari fysiek konden laten plaatsvinden. Helaas kunnen we dit niet fysiek doen, dus hebben we besloten om de vergadering online te houden.

Hierbij nodigt het bestuur van CKV Unitas/Perspectief alle Unitasleden van 15 jaar en ouder en ouders van onze jeugdleden van harte uit voor de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die gehouden wordt op woensdag 27 januari 2021, aanvang 20.00 uur online.

De agenda en de jaarverslagen staan online. Het financieel jaarverslag en de begroting kun je opvragen via de penningmeester@ckvunitas.nl.

Omdat de vergadering online is, zullen een aantal zaken wat anders verlopen. Je moet je hiervoor van te voren opgeven via deze pagina. Daarnaast willen we jullie vragen om zoveel mogelijk vragen over het jaarverslag, het financieel verslag, de begroting en de rondvraag zoveel mogelijk van de voren te mailen naar voorzitter@ckvunitas.nl. 


Webshop

webshop logo

only korfbal logo

Archief

Reclame