Nieuws

15-02

JAAA, BIN-GO!! Dames en heren, jongens en meisjes, jullie lezen het goed, Bingo! Op woensdagavond 24 februari (in de voorjaarsvakantie) organiseert Funitas een online bingo voor alle leden, jong en oud.
 
De bingo wordt live uitgezonden vanuit Kok’s Experience en wordt gepresenteerd door de jongens van Funitas. Meedoen doe je dus thuis vanaf de bank! Het bingogeweld barst om 19.00 uur los en zal bestaan uit 3 rondes. Elke ronde duurt ongeveer 30 minuten.

Thema van de avond: APRÈS SKI!

Hoe doe je mee? Deelname aan de bingo kost €10,-. Voor dat bedrag ontvang je 3 verschillende bingokaarten en kun je alle rondes meespelen. Per ronde zijn verschillende fantastische prijzen te winnen!

Heb je zin in een hapje en drankje tijdens de bingo avond? Bij je bingokaarten kun je ook een lekker borrelpakket bestellen. Een borrelpakket kost €20,-. De inhoud van het borrelpakket is te zien op de afbeelding bij de aanmeldpagina. De mannen van Funitas bezorgen het borrelpakket bij je thuis, dat wil toch iedereen?!

Voorafgaand aan de bingo ontvangt iedereen zijn of haar bingokaarten via WhatsApp of de mail. Ook de livestream wordt tegen die tijd met jullie gedeeld.

We hopen er een super-avond van te maken, samen met jullie!

Geef je snel op via de aanmeld pagina