Nieuws

18-03

Dames en heren, jongens en meisjes, Pasen staat weer voor de deur en daar hoort uiteraard een leuke nieuwe actie bij!

Funitas heeft de afgelopen maand veel contact gehad met de paashaas en heeft een leuke actie kunnen regelen! In combinatie met de Ontmoeting is er dit jaar een chocoladepaashaasactie!

De ontmoeting gaat voor Unitas handgemaakte chocoladepaashazen maken. Maar dat is nog niet alles, je kunt er nu zelfs je eigen naam en rugnummer op laten zetten, dit kan echter wel alleen bij de grote paashaas!

Let op deze actie loopt tot 28 maart!

Er zijn twee verschillende soorten chocoladepaashazen te bestellen.

Er is een grote paashaas te bestellen voor €17,50, deze is hieronder te zien. Deze paashaas is 30 cm groot en weegt 800 gram. Dit is dus de enige paashaas die speciaal voor Unitas kan worden gepersonaliseerd! Bestellen kan onderaan deze pagina.

Grote paashaas

Ook is er nog een kleinere paashaas te bestellen. Deze kost €7,50 en is 15 cm groot. Deze staat op de foto hieronder naast de grote paashaas. Het kleine paashaasje kan dus niet gepersonaliseerd worden met naam en rugnummer. Bestel deze nu hieronder!

Grote en kline paashaas

Jullie zullen vast allemaal wel inzien dat hier voor de Ontmoeting erg veel werk in gaat zitten als wij allemaal op de laatste dag een paashaas bestellen. We willen jullie dan ook vragen om zo snel mogelijk de paashazen te bestellen, zodat ze er bij de Ontmoeting mee aan de slag kunnen.

Bestellen kan dus tot 28 maart, maar doe het zo snel mogelijk. Want zeg nou eerlijk wie wil er nou niet een paashaas met je eigen naam erop?

 

Groetjes Bunnitas!

U kunt slechts 1 grote haas per bestelling doen. vult u hieronder het rugnummer en de naam in. Wilt u meerdere grote hazen? vul dan meerdere fomulieren in. Wilt u geen grote haas? geen probleem. Laat de velden hieronder dan leeg.