Nieuws

29-03

Allen,

Het nieuwe gebouw gaat bijna opgeleverd worden en dat zal betekenen dat we het ook gaan gebruiken (uiteraard afhankelijk van de coronamaatregelen). Maar er zullen zeker zaken gebruikt gaan worden en dus ook vies gemaakt worden. Gelukkig willen Roelof en Helma Vlieg de schoonmaak weer coördineren zodat we gebruik kunnen maken van hun kennis en netwerk.

Er veranderen wel een aantal zaken omdat de schoonmaak nu een grotere uitdaging met zich meebrengt. We gaan in ieder geval de volgende zaken opstarten:

  1. Elke vrijdag wordt er schoongemaakt door de vrijwilligers uit het schoonmaakteam. Dit zal gecoördineerd worden door Helma Vlieg. Er is een checklijst opgesteld met zaken die op de vrijdag worden schoongemaakt. Focus ligt op een schone en frisse kantine voordat we op zaterdagen de wedstrijden in gaan.
  2. Elke maandagavond wordt er door de seniorenteams schoongemaakt. Er is al een rooster gemaakt, maar zolang we het gebouw door de coronamaatregelen niet mogen gebruiken houden we die nog even achter. Zodra we weer mogen omkleden in het gebouw gaan de teams beginnen met schoonmaak. De A-jeugd wordt NIET meer ingedeeld, de rest van de teams wel (senioren, midweek, recreanten, handbal). Ook hier is een checklist, maar de schoonmaak wordt ook begeleid door een vast aanspreekpunt (Judith Hop).
  3. Elke vrijdag is er een club van vrijwilligers die hand-en-spandiensten levert om het park netjes te houden. Een club die wordt aangestuurd door Henk van de Greijn. Denk hierbij aan het schrobben van de vloer met de schrobmachine, het buitenterrein netjes houden, kleine klusjes etc. We zijn superblij met deze aanvulling!
  4. Ramen lappen: de ramen zullen door glazenwasbedrijf Jaap worden schoongemaakt. Omdat dit gewoonweg een erg grote klus is hebben we dit uitbesteed.

OPROEP: Met name op de vrijdag kunnen we nog hulp gebruiken bij het schoonmaakteam. Dus wie komt ons mooie clubgebouw netjes houden? Je kan je opgeven bij Margreet Bakkenes (tel. 06-26326655).

Uiteraard geldt dat wij verwachten dat je het gebouw netjes opruimt. Alleen met z’n allen kunnen we het gebouw ook netjes houden!

Aan iedereen die een rol speelt in bovenstaande alvast dank!

Jan Hop