Nieuws

18-05

In het jaar dat onze mooie club 60 jaar bestaat vieren we ook de 20ste verjaardag van ckvunitas.nl. Op 18 mei 2001 werd ckvunitas.nl geregistreerd en daarmee hadden we een officieel plekje op het internet gekregen.
Het nieuwsbericht werd op 20-06-2001 aangekondigd met onderstaand nieuws bericht:
--------  [ polygoon journaal stem ]  --------
Op de ledenvergadering van 14-06 heeft voorzitter Henk van den Berg officieel bevestigd dat CKV Unitas vanaf heden een eigen nl-domein bezit. Het nieuwe adres luidt: http://www.ckvunitas.nl . Hiermee kan voornamelijk de naamsbekendheid een stuk worden verbeterd en dit is dus weer een stap verder in de proffesionalisering van de website. Ook stelt het bestuur binnenkort een digitale fotocamera ter beschikking, zodat foto's scannen straks tot het verleden behoort. Allemaal bijzonder positieve ontwikkelingen op het gebied van de Unitas website!

Bezoek de website van korfbalvereniging Unitas dus voortaan op http://www.ckvunitas.nl !

--------  [ /polygoon journaal stem ]  --------

Was dit echt het begin? Nee zeker niet. De trouwe bezoeker weet dat we via tal van andere URLS al vanaf 1998 te vinden waren. 
Terug kijken wat er in de loop van de jaren is gebeurd en/of veranderd? Check: https://web.archive.org/web/2019*/ckvunitas.nl

Versie april 2000