Nieuws

31-05

Update 1-6-2021: Omdat er toch nog een kleine competitie bij de jeugd van start gaat op 12 juni is besloten om deze gave sport en spelochtend te verschuiven naar 3 juli. Dat betekent dat je je nog tot 29 juni kunt opgeven. Mocht je je al opgegeven hebben hoef je dus niets te doen. Tenzij je niet kunt op 3 juli, laat dat dan even weten aan Mirjam via mirjam1990@hotmail.com

Beste jeugdleden,

Eindelijk laat de kamp commissie ook weer eens van haar horen. Vorig jaar ging het Unitas jeugdkamp (elk jaar met Hemelvaart) niet door vanwege Corona. We hadden al een locatie en waren al begonnen met de invulling van het programma. We hadden zelfs al een thema (Olympische Spelen). Helaas gaat ook dit jaar het Unitas jeugdkamp niet door. Super jammer natuurlijk maar dit past niet in de huidige maatregelen die gelden.

Toch staan wij als commissie te popelen om weer hele gave activiteiten voor jullie te organiseren.
Nu gaat het kamp dit seizoen niet door, maar organiseren we wel een sport&spel dag voor de gehele jeugd! Het thema van deze dag is dan ook: Olympische Spelen. Waarbij ook hier de slogan geldt; mee doen is belangrijker dan winnen.

De nieuwe datum is zaterdag 3 juli van 10.00-13.00.

 

Dit is voor de gehele jeugd, dus van kangoeroe tot en met A-jeugd! Net zoals we dit op het echte kamp organiseren, zullen we de groepen mixen zodat de jeugdleden elkaar (beter) leren kennen.

We willen graag weten met hoeveel kinderen we rekening moeten houden, opgeven is dus verplicht!! Dit doe je op deze aanmeld pagina.

Je kunt je opgeven tot en met zaterdag 29 juni.

Zien wij jullie ook 3 juli weer op het veld??

Het belooft een toffe dag te worden in het thema van de Olympische Spelen.

Vrijwilligers nodig!

Papa's, mama's en/of andere enthousiastelingen: we hebben deze dag hulp nodig met het opbouwen, begeleiden en afbouwen van de activiteiten.

Lijkt dit je leuk? Neem even contact op met Mirjam (06-44381520).