Nieuws

29-05

O wat was het een heerlijk feest, in het kader van het 60 jarig bestaan weer veel activiteiten op het park. In dit geval de jeugd, heerlijk partij spelen, knutselen en op het springkussen. Genieten om de vele kinderen plezier te zien maken op onze prachtige locatie. Funitas heeft de voorbereiding voor zijn rekening gehouden en stond vanochtend al vroeg de spullen klaar te zetten op het park. Wat een fantastische club gasten zijn dat toch ook. Hulde dames en heren!


Maar door al die wedstrijden en knutselactiviteiten kreeg een ieder ook goed trek. Gelukkig was de keuken commissie al vroeg aan het pannenkoeken bakken geslagen en werden de hongerige buikjes al snel gevuld. Achter de bar en in de keuken werd er druk gewerkt door de vrijwilligers, ook meteen een goede test voor het mogelijk snel openen van de kantine. De selectie nam meteen van de gelegenheid gebruik en zorgde voor een mooi sfeertje bij een paar spannende selectie wedstrijden. De biertjes werden weer als vanouds getapt door onze eigen Caro! Natuurlijk werd alles netjes en schoon achter gelaten in de keuken. Prachtig om te zien dat vele handen licht werk maken

 

De dag sponsor Arnoud van Sport cafe de Sypel kwam nog even sfeer proeven op het park! Arnoud dank vanuit de kids voor het mede mogelijk maken van deze dag.

Op naar de volgende activiteit, hou de website in de gaten!

Unitas – 60 Jaar!