Nieuws

31-05

Beste spelers en ouders,

Op 31 mei 2021 kregen wij bericht dat het KNKV op 12, 19, 26 juni een minicompetitie voor de F, E, D, C, B en A jeugd organiseert. De bond heeft besloten dat deze competitie gespeeld gaat worden met de teamindeling voor het seizoen 2021/2022. Heel erg leuk en heel veel wat geregeld moet worden. Dat doet de JTC natuurlijk graag.

We willen heel graag dat alle leden (die kunnen en willen) kunnen spelen en dat we ook een plekje hebben voor de nieuwe leden en voor de leden die inmiddels opgezegd hebben. Dat is best een gepuzzel, maar het gaat lukken.

We hebben gekozen om iets minder teams in te schrijven, zodat we altijd voldoende spelers hebben per team. We hebben rekening gehouden met nieuwe leden, met opzeggingen en met andere verplichtingen. We hebben daarom de volgende aantallen teams aangemeld: A 2 teams, B 4 teams, C 4 teams, D 4 teams, E 7 teams, F 1 team.

Het KNKV is nu bezig alle wedstrijden te plannen en te organiseren. Ze hebben toegezegd dat uiterlijk zaterdag 6 juni alles duidelijk en definitief is. Wij zullen daarom uiterlijk zaterdag 5 juni aanvullende informatie verstrekken via de website en de groepsapp. De informatie die nog volgt gaat over:

  • Wedstrijdschema
  • Aangepast trainingsschema
  • Trainersindeling
  • Teamindeling
  • Indeling spelers die per volgend seizoen stoppen

Alle trainingen en wedstrijden worden georganiseerd nog steeds in coronatijd waar het KNKV en wij rekening moeten houden. Wij houden ons aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Helaas is er nog geen publiek welkom bij de wedstrijden.

De komende dagen gaan we nog veel regelen. We hopen straks op een leuke competitie met veel spelvreugde en mooie wedstrijden. Op deze manier sluiten we het seizoen toch nog een beetje feestelijk af.

We zullen waarschijnlijk nog een beroep doen op ouders en vrijwilligers om alles in goede banen te leiden. Zodra het kan, krijgen jullie aanvullende informatie van ons.

Hartelijke groet,

JTC Unitas/Perspectief