Nieuws

09-07

Voor hun teambuilding dag zocht GA Harderwijk een locatie om bij elkaar te komen, teambuilding activiteit te doen en lekker een hapje te eten. GA Harderwijk staat voor Gezond Harderwijk en is een unieke samenwerking van alle werkgevers van Harderwijkse sport- en cultuurprofessionals. Deze professionals organiseren verschillende gezonde en actieve programma’s in Harderwijk en Hierden.

Vanuit Unitas hebben we verschillende interacties met GA Harderwijk en sluiten wij bij verschillende initiatieven aan. Wat is nu mooier om onze prachtige locatie aan te bieden als verzamelplek voor deze teambuilding dag.

De bar & keuken commissie heeft het voortouw genomen om deze dag tot in de puntjes voor te bereiden en gedurende de dag een mooie service te verlenen. De gehele dag stonden onze vrijwilligers klaar. Vanuit de organisatie van GA Harderwijk zijn volop lovende woorden gegeven over het verloop van de dag. ONZE COMPLIMENTEN AAN DE MENSEN DIE HIERAAN HEBBEN MEEGEHOLPEN!!! Mooi om te zien dat we ook deze dagen succesvol kunnen laten verlopen.

Goed verzorgde lunch (niet alleen maar gezond…….):

 

Professionele uitstraling:

Teambuilding op het park:

In de avond werd er nog genoten van een heerlijke BBQ uiteraard geregeld door onze sponsor Beert Karssen.

Lijkt het je nu leuk om te helpen met dit soort dagen of lijkt het je leuk om actief deel te nemen binnen de keuken en bar(en sta je nog niet op de lijst) . Geef je dan op als vrijwilliger bij Margreet Bakkenes via email adres; info@ckvunitas.nl 

Nogmaals dank

Jan Hop