Nieuws

26-08

Beste mensen,

N.a.v. de persconferentie zijn er meerdere gesprekken gevoerd met de gemeente Harderwijk, en moeten wij helaas mededelen dat het conform de coronamaatregelen niet mogelijk is om het feest zoals we die voor ogen hadden op zowel vrijdagavond 3 september voor de jeugd als op zaterdagavond 4 september door te laten gaan..... Een ieder die zich al had aangemeld heeft hier een mail over ontvangen. We hopen zeker om het feest op een ander moment in te kunnen halen.

UPDATE PROGRAMMA 3 EN 4 SEPTEMBER:

Programma vrijdag 3 september voor de Kangoeroes t/m A Jeugd:

  • 15:00 - 20:00u Springkussenparty
  • 18:00 - 19:00u Patat & Snacks ( opgeven )

LET OP: ouders van jeugdleden zijn ook van harte welkom om tussen 18:30-19:30u een hapje en een drankje te nuttigen en het gebouw te bezichtigen! 

 

Programma zaterdag 4 september:

Update: het maximaal aantal opgaven voor 4 september is bereikt. U bent natuurlijk van harte welkom op een ander moment!

  • 15:30                  Wedstrijd Unitas 1 - De Meeuwen 1
  • 17:30 - 20:00u  Foodtrucks & livemuziek van Speelman en Speelman
  • 19:00u                Openingsmoment

Na 20:00u is er de mogelijkheid om nog een drankje te nuttigen, 22:00u is de eindtijd.

LET OP: 

LET OP: Vanaf 14:00u kan je jouw toegangsbewijs voor het eten ophalen. De kosten zijn €10,-, deze kan je ter plekke afrekenen.

We hopen om alsnog deze mooie, feestelijke dag(en) samen met jullie te vieren!

De organisatie

Vragen? Stuur een berichtje naar Lara Kreikamp (larakreikamp@hotmail.com), Mees Andreae (andreae.mees@gmail.com), Niels van der Beek (vanderbeekniels@gmail.com) of Frans Aartsen (fam.aartsen@kpnmail.nl)