Nieuws

22-09

De Week van de Scheidsrechter 2021 gaat bijna van start! Van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober gaan we deze vrouwen en mannen in het zwart traditiegetrouw laten merken hoe belangrijk ze zijn en we hun wekelijkse inzet waarderen.

Van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober geven we onze scheidsrechters weer de eer die hen toekomt tijdens de jaarlijkse ‘Week van de Scheidsrechter’. Na wederom een lange coronaperiode van veel ‘stilzitten’, staan onze scheidsrechters weer klaar om gewapend met de fluit de wedstrijden van onze vereniging mogelijk te maken. Laten we ze samen vertellen hoe belangrijk zij zijn voor onze mooie sport. Helpen jullie mee?

 
Onmisbare kracht in het veld
Zonder scheidsrechter, geen wedstrijd. Iedere keer stappen zij in hun auto, op de fiets of pakken ze de trein, zodat heel korfballend Nederland kan genieten. En ook al zijn we het niet altijd eens met de beslissingen die zij maken, zij doen het voor ons, zodat wij kunnen genieten van onze prachtige sport. 


Blijk van waardering  
De scheidsrechterscommissie van Unitas steunt van harte ' de Week van de Scheidsrechter  en heeft het initiatief genomen om de (Bonds)scheidsrechters een kleine blijk van waardering te geven. We roepen alle spelers/ speelsters op om in de actieweek de scheidsrechter te bedanken en te vertellen hoe blij we met ze zijn. 
Scheidsrechters commissie Unitas/ Perspectief