Nieuws

15-10

Misschien heb je het wel voorbij zien komen de afgelopen weken, van 6 september t/m 11 oktober was de eerste ronde van de beweegcarroussel voor 55+ georganiseerd door GA Harderwijk! Iedere maandagochtend gedurende 6 weken lang zijn was er de mogelijkheid om mee te doen aan de clinics van verschillende sportclubs, waaronder bij de korfbalclinics vanuit Unitas! De verschillende clinics waren allemaal op de velden van hockeyvereniging de Mezen. De andere deelnemende clubs waren de hockeyvereniging, tafeltennis, voetbal en volleybal.

Iedere week waren er weer veel mensen die nog geen affiniteit hadden met korfbal, of het zelfs nog nooit gedaan hadden. Een erg leuke manier om kennis te maken met korfbal! Met gemiddeld 10 mensen per keer per groepje werd er fanatiek gespeeld! Heel leuk om te zien! Na de afgelopen 6 weken zit het erop voor Unitas.

Maar niet getreurd, vanaf 25 oktober start er een nieuwe ronde van de beweegcarroussel! Ken jij iemand die wel graag in beweging wil komen, maar niet zo goed weet hoe? Doe mee!

Heb je interesse om laagdrempelig te korfballen? Meld je aan via info@ckvunitas.nl en doe mee!