Nieuws

17-10

Wat was het weer een geweldige dag op ons sportpark! Er waren de hele dag wedstrijden, het 1e pakte de volle winst, er was weer een daghap en we hebben 3 kampioenschappen kunnen vieren!

 

Het eerste team dat we konden huldigen was de E6. Zij hebben elke wedstrijd in hun competitie gewonnen en zijn dus overduidelijk kampioen. Ze waren zelfs zo sportief om de tegenstander de laatste wedstrijd met 1 speler extra te laten spelen. Na de wedstrijd tegen Telstar die met 9 doelpunten verschil gewonnen werd, hebben ze de kampioens-medaille ontvangen! Daarna hebben ze lekker met z'n allen patat gegeten.

Het volgende team dat kampioen is geworden: de B2! Ook zij hebben al hun wedstrijden gewonnen in een poule waarin Telstar, Spirit en Dindoa de tegenstanders waren. Na terugkomst bij Unitas werd er gedoucht en konden ze fris en fruitig het kampioenschap vieren met patat en drinken. Het was mooi om te zien dat een geblesseerd teamlid, ondanks haar krukken, er ook bij was.

Unitas C3 won na een zinderende eindsprint het kampioenschap door gelijk te spelen tegen Dindoa. Er moest minimaal 1 punt gehaald worden tegen Dindoa, de spanning was om te snijden bij de kinderen, de trainers en het publiek. Gelukkig werd er in de laatste minuut de gelijkmaker gescoord zodat er lekker genoten kon worden van dit kampioenschap!

Als vereniging zijn we trots op onze kampioenen en willen de trainers/trainsters van de teams bedanken voor hun inzet!