Nieuws

29-10

Update! Arnoud van het Sportcafe de Sypel sponsort de daghappen met €2,50 per daghap! Wat een leuke actie:).  Reken je morgen de daghap af met je Unipas kost dat nu maar €4,50! Op naar een gezellige afsluiting van het veldseizoen. Tot morgen en Arnoud bedankt!!

As zaterdag 30-10 is alweer de laatste competitie dag voordat we naar binnen gaan. Normaal gesproken een moment waar we naar uit kijken, weer lekker in de zaal waarbij we dicht op het veld onze top teams kunnen aanmoedigen. Maar nu met de mooie sfeer bij onze thuiswedstrijden vanaf de tribune aan het Slingerbos voelt dat toch anders!

Om het goede gevoel nog even vast te houden hebben we besloten om op 30-10 nog 1 keer de daghap( 1/2 kip + friet of aardappelschijfjes ) aan te bieden en in de avond nog gezellig een drankje te nuttigen (kantine commissie dank hiervoor!!). De selectie speelt in Maarssen en zal aansluitend op de wedstrijden naar het Slingerbos komen om daar de goede seizoen start samen met de vereniging te vieren!

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we onze selectie in de middag massaal gaan aanmoedigen in Maarssen. Om 1430 begint het 2e en om 1600 gaat onze hoofdmacht het veld betreden.

Voor de mensen die niet willen reizen staan mooie thuiswedstrijden gepland van Unitas/Perspectief  A2 & 4. Daarna even lekker blijven hangen zodat we er een leuke avond van kunnen maken!