Nieuws

31-10

Afgelopen zaterdag hebben we nog een mooie afsluiting gehad van de eerste helft veldseizoen. Unitas 1 & 2 wisten beiden te winnen bij OVVO te Maarssen. Onder gure omstandigheden werd er veel strijd geleverd en gewonnen waarmee het eerste zich ‘ herfstmeister ‘ mag noemen. Een zeer knappe prestatie van de spelers, trainers en de staf!

Wat daarnaast fantastisch was dat er een dikke 70 Unitassers langs de lijn stonden en de kou en regen trotseerden om de teams aan te moedigen. Het leek net een thuiswedstrijd! Na het laatste fluitsignaal werd er snel de auto ingesprongen want de dames van de kantine commissie stonden klaar met de daghap te weten Kip met Aardappel Wedges:

 

Dames dank voor de goede zorgen:

Uiteraard volgde er nog een drankje of 2 en werd de avond geslaagd afgesloten.

Op de valreep werd het 5e ook nog kampioen door te winnen bij Woudenberg. Een knappe prestatie van het team dat wekelijks in een andere samenstelling moet korfballen. Alle invallers vanuit de A3, A2, 6 en de algemene reserves dank voor de flexibiliteit gedurende het seizoen. Van harte Unitas 5 (volgende keer foto’s maken ........) !!

Alle vrijwilligers dank voor een goede start van 2021 – 2022. Op naar een mooi zaalseizoen!

Het bestuur


Webshop

Archief

Reclame