Nieuws

31-10

Zaterdag 23 oktober heeft Kjell Jacobi, op dit moment speler van Dalto Driebergen (maar oud-speler van Unitas/ Perspectief), zijn scheidsrechterdiploma behaald.
a een goede voorbereiding op het examen en begeleiding door Gerrit van der Beek, moest Kjell de wedstrijd Hellas A1- Wit Blauw A1 tot een goed einde zien te brengen. Dit ging hem zeer goed af, ondanks dat het een spannende wedstrijd was, die ongeslagen koploper Hellas met 10-13 verloor. Beide ploegen waren zeer tevreden over de rustige en gedecideerde wijze waarop Kjell deze wedstrijd begeleidde. Gelukkig was ook de examinator van de Bond deze mening toegedaan en gaf aan dat Kjell klaar is om officiele bondswedstrijden te gaan fluiten.
We feliciteren Kjell dan ook van harte met deze prestatie.

Namens Unitas/ Perspectief kreeg de kersverse Bondsscheidsrechter een bos bloemen overhandigd. We zijn bijzonder blij dat Kjell in de toekomst wedstrijden voor Unitas/ Perspectief gaat fluiten. Dit geeft wel aan dat Unitas/ Perspectief nog steeds zijn vereniging is. We wensen Kjell heel veel succes in zijn scheidsrechterscarriere en hopen dat hij vele wedstrijden voor onze vereniging zal gaan fluiten.


Webshop

Archief

Reclame