Nieuws

26-01

Goed nieuws! Gisteravond is tijdens de persconferentie bekend gemaakt, dat we weer wedstrijden mogen spelen tegen andere clubs. De KNKV heeft ook al het bericht gedeeld, dat de competitie hervat wordt zoals hieronder te lezen is: 

Zaalcompetitie gaat weer van start - KNKV

De Rijksoverheid heeft zojuist bekendgemaakt dat de coronamaatregelen verder versoepeld worden. Nadat er al anderhalve week volop getraind kon worden, is vanaf woensdag 26 januari het spelen van competitiewedstrijden tot 22.00 uur (einde wedstrijd) met publiek ook weer mogelijk. Wel is voor spelers en toeschouwers van achttien jaar en ouder het coronatoegangsbewijs verplicht. Top- en […]

www.knkv.nl

 

Dit betekent, dat voor de volgende teams de competitie aangehouden wordt zoals op de website en in de KNKV-app vermeld staat:
S5, S6
Midweek
B2, B3, B4
C3, C4
D2, D3, D4,
E1 t/m E8
F1, F2 

Voor de (meeste) teams die wedstrijdkorfbal spelen en voor een aantal teams die aanstaande zaterdag geen wedstrijd zouden hebben, is het gelukt om oefenwedstrijden te regelen. Die zijn te vinden in het schema hieronder: 

S1 

Thuis 

20:30 

Pernix 1 

Sypel 1 

Bas van Meerveld

S2 

Thuis 

19:00 

Pernix 2 

Sypel 1 

 

S3 

Thuis 

19:00 

Dindoa 3 

Sypel 2 

 

S4 

Thuis 

20:20 

Dindoa 4 

Sypel 2 

Willem van Garderen 

A1 

Uit 

15:15 

Dindoa A1 

Dindoa Hal 

 

A2 

Thuis 

17:30 

Dindoa A2 

Sypel 2 

Jesse de Ruigh 

B1 

Uit 

14:30

Meeuwen B1 

Meeuwen hal 

 

C1 

Uit 

13:15 

Dindoa C1 

Dindoa Hal 

 

C2 

Uit 

14:15 

Dindoa C2 

Dindoa Hal 

 

D1 

Uit 

12:15 

Dindoa D1 

Dindoa Hal 

 

 

Ook mag er weer publiek bij de wedstrijden aanwezig zijn! Houd hierbij wel de 1,5 meter afstand in acht zodat we met elkaar kunnen genieten van een mooie voortzetting van het zaalseizoen!

Voor de volledigheid willen wij erop wijzen, dat iedereen van 18 jaar en ouder in het bezit moet zijn van een CoronaToegangsBewijs (QR-code). Dit geldt niet voor vrijwilligers met een functie zoals zaalwachten, trainers, scheidsrechters enz. 

Voor zaalwachten, scheidsrechters, autorijders en elke andere (vrijwilligers)functie geldt dat de gemaakte indelingen weer van toepassing zijn! Wij hopen in de komende dagen weer met een update te komen aan de hand van de nieuwe indelingen voor het wedstrijdkorfbal.  

Sportieve groet en enorm veel plezier gewenst de komende weken. 

De JTC, TC en het bestuur. 


Webshop

Archief

Reclame